Meillä on Suuri Ilo ja Kunnia esitellä messujemme pääesiintyjä Maaretta Tukiainen!

Maaretta Tukiainen on kirjailija ja muutosvalmentaja, joka on loputtoman kiinnostunut siitä, miten ihmismieli toimii ja miten kuka tahansa voi arjessa lisätä omaa hyvinvointiaan yksinkertaisten ja helppojen tekojen avulla. Hän on perehtynyt positiiviseen psykologiaan ja motivaatio- ja luovuusteorioihin ja soveltaa niitä omassa työssään. Maaretan uusimmat kirjat Hyvän mielen taidot (2016) ja Hyvän mielen vuosi (2017) ovat saaneet innostuneen vastaanoton, kuten myös hänen kehittämänsä arjen työkalut Hyvän mielen kortit ja Inspiraatiokortit.

I like Me yhteistyökumppanimme

Menttaalivalmentaja ja Seksuaalisuuden monet kasvot podcastin juontaja Jouni Ranta on 35-vuotias, jonka intohimo on auttaa ihmisiä pääsemään yli elämänpolulla vastaan tulevista sudenkuopista, voittamaan pelkojaan sekä saavuttamaan omia unelmiaan. Luennollaan Jouni tulee johdattamaan sinut oman unelmasuhteesi alkulähteille, olit sitten parisuhteessa tai sinkku. Löydät lisää tietoa Jounista osoitteessa www.jouniranta.com


Studio Dancement on vuonna 2017 perustettu ensimmäinen street-painotteinen tanssistudio Kokkolassa. Studion suosio on alusta saakka ollut räjähdysmäistä ja ylittänyt kaikki odotukset!
Kalenteristamme löytyy maailmallakin suuren suosion saavuttaneita tanssilajeja ja -tyylejä! Muunmuassa Dancehall, Commercial Heels, Hiphop sekä Tankotanssi.
Dancement tarjoaa tanssitunteja ihan vauvaikäisistä vanhuksiin saakka!

Meiltä voi varata myös yksityistunnin pikkujouluihin, synttäreille, polttareihin - you name it! Tanssitunteja on pidetty Michael Jackson-teemasta 50-luvun rock'n'rolliin!

Studio Dancementin perustaja Nora Kuhlström on kerännyt kokemusta useista eri lajeista niin harrastuksena kuin kilpatasolla. Kuitenkin asennetta ja energiaa vaativat street-lajit ovat aina vieneet mennessään ja tuntuneet omimmalta. Tanssijana ja opettajana hän pyrkii kehittymään ja kehittämään itseään koko ajan. Oman opetuksen lisäksi Nora opiskeleekin tällä hetkellä Keski-Pohjanmaan opistossa tanssitaiteen linjalla.
Opettajana Nora on innostava ja energinen ja haluaa jakaa tanssin kautta saatavaa iloa kaikille! Tunneillaan hän panostaa hyvän fiiliksen kautta tekemiseen!